= '8') && ($tijd <= '11')) { $img = 'header1.gif';} if(($tijd >= '11') && ($tijd <= '19')) { $img = 'header2.gif';} elseif(($tijd >= '19')) { $img = 'header3.gif'; } elseif(($tijd <= '8')) { $img = 'header4.gif'; } ?>

DVD'S

DVD Leren spelen op gitaar...echt iedereen kan het met deze dvd...

Aanbevolen voor leerkrachten, ouders, kinderen en voor iedereen die iets wil leren spelen op gitaar. 25 duidelijke videolessen inclusief een handig boekje met daarin de akkoord diagrammen, tekst en slagritmes.
Prijs DVD, inclusief boekje: € 9,95 (excl.verzendkosten)
Hoe je deze dvd kunt bestellen:
Stuur een bericht via geergreetjegitaarles@gmail.com
Vermeld daarin "Bestelling dvd Leren spelen op gitaar...deel 1" en naar wie de dvd moet worden verzonden (naam en verzendadres).
Via e-mail volgt daarna een bevestiging met gegevens over de wijze van betaling.
Met deze dvd leer je de basis van het gitaar spelen op een duidelijke manier.
En na het volgen van deze lessen kun je niet alleen een aantal basisakkoorden, maar ook verschillende slagritmes en 12 leuke kinderliedjes spelen op gitaar.
De geleerde akkoorden kun je ook gebruiken bij het spelen van vele andere liedjes.
Met de dvd en het boekje kan iedereen het leren!

les 1. Stemmen van de gitaar
les 2. Gebruik van capo en plectrum
les 3. Hoe akkoord diagrammen lezen om akkoorden te leren
les 4. Hoe speelt u het C akkoord
les 5. C7 akkoord
les 6. D
les 7. D7
les 8. A
les 9. A7
les 10. G
les 11. G7
les 12. Em
les 13. F
les 14. Wij maken een kringetje
les 15. Deze vuist op deze vuist
les 16. Helicopter
les 17. Schipper mag ik overvaren
les 18. Er zat een aapje op een stokje
les 19. Lang zal ze leven
les 20. Rijen, rijen in een wagentje
les 21. Slaap kindje slaap
les 22. Berend Botje
les 23. Klap eens in je handjes
les 24. Zakdoekje leggen
les 25. Op een grote paddestoel


Met de aankoop van de dvd ondersteun je ook de doelstellingen en het werk van Stichting Jeugdzorgwerk Nederland, want een deel van de opbrengst gaat naar http://www.stichtingsjn.nl/

P.S. Misschien ook leuk om deze dvd te bestellen om aan iemand kado te geven die je kent.

Een unieke dubbel dvd met daar op totaal 20 lessen naar keuze:

Wil je een speciaal voor jou gemaakte dubbel-dvd met daarop jouw favoriete lessen? Je kunt een selectie maken uit de lijst van de online gitaarlessen die vermeld staan op onze website, zie hier (link), en je kunt eventueel ook een selectie maken uit de onderstaande lijst van lessen die niet online staan.

Les A. Hoe kun je de 25 meest voorkomende open akkoorden lezen vanaf akkoord-diagrammen en hoe is de vinger- zetting van deze akkoorden ( zie bijlage )
Les B. Uitleg hoe je deze akkoorden kunt lezen vanaf tabs/tablatuur
Les C. Hoe speel je de meest voorkomende basisakkoorden (videoles met 25 open akkoorden)
Les D. Hoe staan de meest voorkomende barre akkoorden beschreven in akkoord-diagrammen (zie bijlage)
Les E. Uitleg hoe je de barre akkoorden kunt lezen vanaf tabs
Les F. Hoe speel je de meest voorkomende barre akkoorden (videoles met 25 barre akkoorden en tips)
Les G. Hoe lees je tablatuur, hoe staat iets beschreven op tabs, wat betekenen allerlei aanduidingen (videoles met uitleg, tips en trucks, bend up, slide, pull off, etc.)

Er staan ruim 270 gitaarlessen vermeld in de lijst van online lessen en 7 gitaarlessen in de lijst van lessen die niet online staan, dus keus genoeg om een lijstje te kunnen maken van jouw 20 favoriete lessen. Bovendien hebben we van enkele z.g. online lessen speciaal voor dvd een nieuwe opname gemaakt en ontvang je van de titels waarbij dat het geval is niet de versie zoals die online staat, maar automatisch dan de betere, uitgebreidere en/of nog duidelijkere versie op dvd.
Een dubbel-dvd, met 20 nummers/titels helemaal afgestemd op jouw wensen, kost exclusief verzendkosten € 22,50. Je ontvangt dan 2 DVD's met de door jezelf gekozen lessen. Zo weet je zeker dat het uitsluitend jouw favoriete lessen zijn en koop je dus niet een standaard-DVD met ook allerlei andere, voor jou niet interessante filmpjes. Uniek, speciaal voor jou gemaakt en ook leuk om cadeau te doen.

Cadeauptip! Als je zo'n dubbel-DVD aan iemand cadeau wilt doen, maken wij er eventueel op jouw verzoek zonder extra kosten een extra filmpje bij aan de hand van gegevens die jij aanlevert, bijvoorbeeld een filmpje met "Jan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, deze DVD wordt je aangeboden door ...(jouw naam) omdat ....(je vult dat in bij je bestelling). In dat extra filmpje komen wij in beeld, kijken recht in de camera en spreken de persoon toe met wat jij ons hebt meegedeeld. Zo heb je wel een heel orgineel cadeau! Vermeld dat erbij als je een bestelling doet.
Maar ook een voor je zelf bestelde dubbel dvd is uniek (jij hebt die zelf samengesteld) en je naam wordt vermeld in het menu op de dvd.

Hoe je deze dvd kunt bestellen:
Stuur een bericht via geergreetjegitaarles@gmail.com
Vermeld daarin "Bestelling dubbel dvd" en naar wie de dvd moet worden verzonden (naam en verzendadres).
Stuur een lijstje mee met de 20 lessen die jij op de dubbel dvd wilt. Wees svp zo duidelijk en volledig mogelijk met het vermelden van je gegevens.
Uiteraard mag je ons ook mailen als je nog vragen hebt. In plaats van mailen kun je ook gebruik maken van het contactformulier.

DVD Manus de papegaai, leer je papegaai praten.

De filmpjes van onze grijze roodstaart papegaai Manus zijn inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken. Manus zegt ruim 400 woorden en kan urenlang praten. Vaak horen wij dat ook andere papegaaien graag kijken en luisteren naar Manus en dat ze het leuk vinden om Manus na te doen en ook iets van zijn woordenschat over te nemen. Papegaaien leren niet alleen van mensen maar ook van hun soortgenoten. Natuurlijk is het goed om je papegaai voldoende aandacht te geven en ook leuk om met hem/haar te praten. Maar soms heb je even geen tijd. Dan is afleiding met speeltjes of afleiding met een dvd die je papegaai leuk vindt ook een goed idee. Diverse filmpjes van Manus zijn nu op deze dvd verkrijgbaar. Maar let op!!! wij zijn wel verplicht om je te waarschuwen voordat je dit product koopt want je papegaai kan misschien net zo'n spraakwaterval worden als Manus ;)

Deze dvd kost exclusief verzendkosten € 12,00

Hoe je deze dvd kunt bestellen:
Stuur een bericht via geergreetjegitaarles@gmail.com
Vermeld daarin "Bestelling dvd "Manus de papegaai, leer je papegaai praten" en vermeld erbij naar wie de dvd moet worden verzonden (naam en verzendadres).
Via e-mail volgt daarna een bevestiging met gegevens over de wijze van betaling.

De dvd bevat de volgende filmpjes:

1. Manus de papegaai weer lekker op dreef
2. Het is maandagmorgen.....
3. Manus op de ring: "Doe normaal!"
4. Daar komen ze allen weer aan...
5. Manus zegt iets tegen Bos en Balkenende
6. Ff wachte......pizza!
7. Manus praat over liedjes en meer
8. Mooi man!
9. Hasta la vista baby
10. Hou je op, kale kip!
11. Silence i kill you!
12. Ga je mee in de auto?
13. Ben je besodemieterd?
14. Hellup, de dokter vermoord me!
15. Manus zingt Stir it up, joepie de poepie
16. Je bent een knappe vogel hoor.
17. Manus aan het praten
18. Klop klop klop wie is daar?
19. Lekkere appel
20. Manus aan het slingeren